Očekujemo vas na 13. DANIMA MLADOG MASLINOVOG ULJA

Poštovani,

ovogodišnja manifestacija Dani mladog maslinovog ulja (DMMU) održat će se u Vodnjanu od 17. do 19. studenog 2017. godine.

Međunarodna manifestacija koja okuplja proizvođače vrhunskih maslinovih ulja, nastoji i dalje široj javnosti predstaviti važnost konzumiranja mladog maslinovog ulja.

Dani mladog maslinovog ulja posebno pridonose afirmaciji vodnjanskog ekstra djevičanskog maslinovog ulja koje je danas itekako prepoznatljiv autohtoni vodnjanski brend, a u svjetskim razmjerima jedno od najboljih maslinovih ulja. 

U tri dana, Vodnjanom prođe oko 20.000 posjetitelja koji uživaju u programima pod šatorom većim od 1600 m² gdje svoje proizvode i usluge nudi oko 100 izlagača, proizvođača maslinovih ulja te drugih autohtonih poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda.

Veliki cjelodnevni gastro-show okuplja najbolje kuhare i chefove s područja Istre i Kvarnera. Uz goste, koji uveličaju gastro program te donose novitete, široka paleta ponude privući će ljubitelje dobre gastronomije najistančanijih apetita. Više od 8000 jela priprema se koristeći najbolje namirnice i autohtone proizvode, a svaka delicija povezuje se s pričom mladih maslinovih ulja našeg područja.  

I ovu godinu pripremamo aktualne teme za stručna predavanja i panele, posebne gastro radionice i vođene degustacije, obilaske matičnog i kolekcijskog nasada maslina te degustacije maslinovih ulja u Oil baru pokazat će vam stručnjaci koji su vam na raspolaganju za vrijeme trajanja manifestacije jer u Vodnjanu možete pronaći odgovore na sva vaša pitanja iz područja maslinarstva, uljarstva i kvaliteti ekstra djevičanskih maslinovih ulja.

Dani mladog maslinovog ulja Vodnjana nude nezaboravna tri dana puna mirisa i okusa vrhunskih maslinovih ulja ali i jela koja spajaju tradicionalnu i suvremenu gastronomiju.

Manifestacija je jedinstveno mjesto za poslovne i privatne susrete te nezaboravne trenutke uz bogat zabavni program.

Vidimo se u Vodnjanu trećeg vikenda u studenome!

Klaudio Vitasović

Gradonačelnik Grada Vodnjana-Dignano

sponzori2017

DMMU 2016 video

DMMU 2014 video

DMMU 2013 video

DMMU 2012 promo

 

DMMU 2011 video

 

ORGANIZATOR:

vodnjan-cb

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SUORGANIZATORI:

agroturist-cbvodnjan-2-cblag-cbolivis-cb castelier-cb

 

 

 

 

 

 

 

 

POKROVITELJ:

istarska-zupanija-cb