Očekujemo vas na 12. DANIMA MLADOG MASLINOVOG ULJA

Poštovani,

ovogodišnja manifestacija Dani mladog maslinovog ulja (DMMU) održat će se u Vodnjanu od 18.  do 20. studenog 2016. godine.

Međunarodna manifestacija koja okuplja proizvođače vrhunskih maslinovih ulja, nastoji i dalje široj javnosti predstaviti važnost konzumiranja mladog maslinovog ulja.

Dani mladog maslinovog ulja posebno pridonose afirmaciji vodnjanskog ekstra djevičanskog maslinovog ulja koje je danas itekako prepoznatljiv autohtoni vodnjanski brend, a u svjetskim razmjerima jedno od najboljih maslinovih ulja. 

U tri dana, Vodnjanom prođe oko 20.000 posjetitelja koji uživaju u programima pod šatorom većim od 1600 m² gdje svoje proizvode i usluge nudi oko 100 izlagača, proizvođača maslinovih ulja te drugih autohtonih poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda.

Veliki cjelodnevni gastro-show okuplja najbolje kuhare i chefove s područja Istre i Kvarnera. Uz goste, koji uveličaju gastro program te donose novitete, široka paleta ponude privući će ljubitelje dobre gastronomije najistančanijih apetita. Više od 8000 jela priprema se koristeći najbolje namirnice i autohtone proizvode, a svaka delicija povezuje se s pričom mladih maslinovih ulja našeg područja.  

I ovu godinu pripremamo aktualne teme za stručna predavanja i panele, posebne gastro radionice i vođene degustacije, obilaske matičnog i kolekcijskog nasada maslina te degustacije maslinovih ulja u Oil baru pokazat će vam stručnjaci koji su vam na raspolaganju za vrijeme trajanja manifestacije jer u Vodnjanu možete pronaći odgovore na sva vaša pitanja iz područja maslinarstva, uljarstva i kvaliteti ekstra djevičanskih maslinovih ulja.

Dani mladog maslinovog ulja Vodnjana nude nezaboravna tri dana puna mirisa i okusa vrhunskih maslinovih ulja ali i jela koja spajaju tradicionalnu i suvremenu gastronomiju.

Manifestacija je jedinstveno mjesto za poslovne i privatne susrete te nezaboravne trenutke uz bogat zabavni program.

Vidimo se u Vodnjanu trećeg vikenda u studenome!

Klaudio Vitasović

Gradonačelnik Grada Vodnjana-Dignano

ZABA-CBcromaris-CBcrosig-CBfusio-CBazri-CBalfateh-cbvitalis-cbnerium-cbautowill-cbburic-cbsignalsistem-cbmasa-cburbanistica-cblatus-2-cbjana-cbdarko-cbporetti-cbsalvela-cbmedea-cbbrijuni-cbiggos-cbagrokoka-cbbrionka-cbbenussi-cbalden-cbhgk-cbgeobiro-cbduravit-cblavor-cbinfobip-cbbeato-cbbuffalo-cbbarbariga-cbtjesteninemarija-cbistarskopivo-cbbabos-cb marceta-kalavojna-cb

GlasIstre-CBnovi-list-CBTVIstra-CBTVNova-CBistarskiHR-CBMaslinar-CBradio labin-CBRadioPula-CBRadiIstra-CBRegional-CBrovinjfm-CBmaslina-CBipress-CBlavoce-cbgradpulacom-cb

paket-zaDMMU-hr

DMMU 2014 video

DMMU 2013 video

DMMU 2012 promo

 

DMMU 2011 video

 

ORGANIZATOR:

vodnjan-cb

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SUORGANIZATORI:

agroturist-cbvodnjan-2-cblag-cbolivis-cb castelier-cb

 

 

 

 

 

 

 

 

POKROVITELJ:

min turizma-cb

 

minpo-cb

ministarstvo poljoprivrede-cb

istarska-zupanija-cb